BADALONA SOM TOTS!!

 El darrer 29 d’abril es van reunir diferents entitats socials per presentar el manifest per la convivencia i la cohesió social "Badalona som tots". Aquest acte té especial importancia si tenim en compte els darrers conflictes viscuts a la localitat sorgits per la ubicació d'un oratori musulmà que, avivat per la pràctica xenòfoba del PP de Badalona, van iniciar una campanya d'actes en contra de la població immigrada. (Mireu l'article  publicat sobre el cas aquí.)

La conjuntura econòmica  actual, és el  “caldo de cultiu ” utilitzat per  tots aquells que no saben gestionar una societat diversa en  constant transformació. Sense dubte, l’acte  va ser  tot un èxit que es plasmà amb un manifest on es crida als agents socials de  la localitat a defensar un model responsable que no sobreposi els interessos de  tots el ciutadans  badalonins per sobre d’interessos particulars.

 

 

 

Les entitats  promotores ARSIS, Ateneu de Sant Roc, La Rotllana, La Mussara, AMICS, Fundació Salut Alta, Òmnium Cultural, Espai Jove de Converses Interculturals, Naday-E-Pakistan, Associació Projecte Musivari, Associació Cultural Popular Xinesa.

 

Acorden  la consolidació d’una plataforma que es comprometi a  desfer estereotips i prejudicis, defensant un model de ciutat basat en la cohesió social, la convivència i els drets i deures de tota la ciutadania. Alhora, exigeixen a l’ajuntament incorporar aquest model d’integració com a prioritat política dins  la agenda municipal i recorda a les entitats de la localitat, que exerceixin una actuació responsable tot respectant el “Pacte local per la convivència i el civisme” aprovat en el Consell de Ciutat, el 24 de febrer de 2007.

 

 

Si vols accedir a la pàgina web de la plataforma, tenir accés  al manifest complet, veure els vídeos  i adherir-te pots fer-ho clicant directament aqui, però si vols veure la notícia a la premsa escrita accedeix  a Punt.Cat

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat