Assemblea General Extraordinària

Assemblea General Extraordinària

Assemblea General Extraordinària

by
1105 1105 people viewed this event.

Planta cara al Racisme!

Estem vivint un moment clau en la lluita antiracista. Cada vegada més persones alcen la veu i actuen per combatre el racisme en totes les seves formes. A SOS Racisme Catalunya estem compromeses en aquesta gran mobilització per la justícia i la igualtat, i et convidem a unir-te a nosaltres per plantar cara contra el racisme.

El 29/09/2023, a les 18h, tindrem una assemblea extraordinària amb la revisió dels nostres estatuts des d’una perspectiva antiracista i interseccional, la implementació d’un Pla d’Igualtat amb un enfocament específic en la interseccionalitat, així com la incorporació de nous membres al Consell.

Per què hauries de considerar ser soci de SOS Racisme Catalunya?

  • Suport a la denúncia: Fent-te soci estaràs contribuint directament amb el SAiD (Servei d’Atenció i Denúncia), un servei totalment gratuït que atén centenars de persones que, cada any, acudeixen a SOS Racisme per fer visibles les injustícies que el racisme provoca i defensar els seus drets.
  • Comunitat: Formaràs part d’una comunitat compromesa de persones que comparteixen els teus valors i objectius. Juntes, podem aconseguir un impacte més significatiu i efectiu en l’eradicació del racisme.
  • Educació i conscienciació: Participaràs col·laborant en xerrades, formacions i campanyes de conscienciació.
  • Acció directa: Podràs implicar-te en activitats, projectes i la promoció de polítiques antiracistes.
  • Solidaritat i suport mutu: Com a soci, rebràs suport i recursos per ajudar-te a comprendre i abordar el racisme de manera efectiva a la teva comunitat i a la teva vida quotidiana.
  • Veu i lideratge: La teva veu i les teves idees importen. Tindràs l’oportunitat d’influir en la direcció de la nostra organització i en les estratègies per combatre el racisme.

Per obtenir més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a sosracisme@sosracisme.org o mitjançant el formulari https://sosracisme.org/actua/associat/

Volem comptar amb tu en aquesta lluita crucial! Plantem cara al racisme!

Atentament,

SOS Racisme Catalunya.

To register for this event email your details to comunicacio@sosracisme.org

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Fecha y hora

29-09-2023 @ 18:00 to
29-09-2023 @ 20:00

Share With Friends

Más actividades