5a polifacètica: Fem memòria, revisem 25 anys de racisme

Sovint ens alimentem d’una falsa sensació de progrés. Aprofitant que el #SAiDenuncia Servei d’Atenció i Denúncia (SAiD) de SOS Racisme, actiu des de 1992, ha celebrat el seu 25è aniversari, fem un repàs dels casos més emblemàtics que s’han atès i analitzem què ha canviat i què segueix igual en el context social, jurídic i polític.
Després de 25 anys d’impunitat i silenci i de veure com el Codi Penal no serveix per restituir els drets de les víctimes, veiem necessari obrir un espai de debat al voltant d’estratègies alternatives a la legal per exigir igualtat de drets, justícia i reparació.
L’última part de la trobada la dedicarem a dissenyar l’acció antiracista prevista pel 21 de març als carrers de Barcelona. T’apuntes?

5aPolifacetica_25anys25casos
*La polifacètica antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme i, finalment, encarar la lluita antiracista amb alegria! L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials.
 
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08