Actua

Volem desarticular aquest sistema racista. Per aconseguir-ho, necessitem el suport de persones compromeses amb els drets i la dignitat humana. Tu també pots col·laborar en la lluita. No ho dubtis, el teu petit donatiu de temps activista o diners solidaris revertirà de ple en la transformació social.

Col·labora

Col·laborar econòmicament en la lluita contra el racisme a Catalunya

Associar-t

Associar-te a l’entitat per contribuir en la seva independència.

Participa

Participar com activista en el grup d’acció antiracista.

Treballa

Treballar en el disseny i realització de campanyes i accions de comunicació.

Assistència

Donar assistència a persones que denuncien activament situacions de racisme.

Suport

Donar suport a les mobilitzacions i activitats de sensibilització.

Fes-te activista!

Ser activista de SOS Racisme significa actuar en primera persona i en col·lectiu en la construcció d’un món sense racisme i amb igualtat de drets.
La il·lusió i la implicació de totes les persones activistes que col·laboren amb SOS Racisme són el principal recurs de l’entitat. No importa l’edat que tinguis, els teus coneixements o la teva disponibilitat de temps: hi ha moltes activitats per fer i maneres diferents de participar.

Qui pot explicar millor què és ser activista de SOS Racisme i donar motius per ser-ho, que els i les activistes? Per això els hem preguntat directament, i aquest és el resultat. Vols veure’l?

Si, vull ser activista!

Gràcies pel teu interès! Un cop al mes fem reunions informatives per conèixer millor qui som, què fem i com pots col·laborar. Deixa’ns les dades bàsiques i ens posarem en contacte amb tu per participar en la pròxima sessió informativa: