#ACTIVITAT: #29jcontraelfeixisme

SOS Racisme Catalunya, que dóna suport a la manifestació #29jcontraelfeixisme i al seu manifest, convoca a totes les persones implicades la la lluita contra el racisme i el feixisme a assistir a la manifestació convocada al Vendrell aquest dissabte 29 de juny i a adherir-se al seu manifest.
“És l’hora de dir que ja n’hi ha prou, i de demostrar que volem una societat justa i cohesionada on tothom hi té cabuda. És l’hora de mobilitzar-nos per expressar el rebuig del nostre país i de la nostra ciutat al racisme i al feixisme, que només genera desigualtat i violència. És el moment de posicionar-se i deixar de mirar a un altre costat, ja que la nostra indiferència dóna força a les organitzacions racistes i feixistes com PxC.”  Així ho recull el manifest de #29Jcontraelfeixisme i així ho compartim: unitat, força i constància són imprescidibles per aturar i eliminar les formes de racisme i feixisme a tots els nivells de la nostra societat.
Us esperem aquest dissabte 29 de juny a les 11.30h al Vendrell: https://www.facebook.com/events/512698788779905/
Us encoratgem a donar suport adherint-vos al manifest, si encara no ho heu fet: http://29jcontraelfeixisme.blogspot.com.es/
I teniu tota la informació a la web de la mobilització i a les xarxes amb el hashtag #29Jcontraelfeixisme
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023