#ACTIVITAT: Aturem el vot xenòfob

El proper dissabte es celebra la primera acció de la campanya per aturar el vot xenòfob a les eleccions europees. Una campanya que iniciem des de SOS Racisme però en la que serà indispensable la implicació d’entitats a diferents punt del territori català. I en la que ens marquem un objectiu molt clar: davant el perill de creixement dels partits d’extrema dreta dins el Parlament, conscienciaem la ciutadania del perill real d’aquestes opcions i les greus repercussions que pot tenir per frenar aquest creixement.

Aquest primer acte, de fet, serà una trobada i jornada de treball entre entitats implicades en la lluita contra el feixisme i el racisme a nivell català, i on compartirem experiències, neguits, i es marcaran els objectius principals de la campanya d’acció i comunicació que ens ha d’ajudar a frenar el vot xenòfob als propers comicis. En total hi participaran unes 50 persones que es reuniran a l’espai Tecla Sala de L’Hospitalet.
A la jornada comptarem amb la participació d’una representant de l’entitat anglesa Hope not Hate, que explicarà la seva experiència en la lluita contra el feixisme a la Gran Bretanya, aportant coneixements i idees.
Després de la trobada, explicarem els resultats i properes accions.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08