#ACTIVITAT: Comencem a cuinar La Família del costat, un projecte d’antiracisme entre veïns i veïnes que sopen juntes

Autoria: SOS Racisme

La Família del Costat comença a posar-se en marxa al districte d’Horta Guinardó de Barcelona. Es tracta d’un nou projecte impulsat per SOS Racisme Catalunya, en el qual es convida a dinar i sopar veïns i veïnes de diferents barris amb orígens culturals diversos. La proposta, que arriba en el marc de L’Any de la Família i amb el suport d’Ajuntament de Barcelona, és una aposta per compartir les diversitats i les coses en comú que tenim amb el veïnat. En concret, en aquesta fase comencem pel districte d’Horta-Guinardó i els sopars tindran lloc els dies 29 i 30 de novembre. Si habiteu en algun dels barris de la zona, contacteu a info@lafamiliadelcostat.cat o ompliu el formulari.

foto 4
Autoria: SOS Racisme

Us convidem a conèixer el projecte al web i sobretot a difondre el video d’un dels sopars-pilot que es van fer fa unes setmanes.

Organitza un sopar

Amb La Familia del Costat convidem als veïns i les veïnes del barri  a compartir també taula i estovalles, menjar i converses, receptes i històries.

Es volen crear oportunitats i espais de relació veïnal que, a través del diàleg, facilitin el coneixement mutu i desmuntin els estereotips i prejudicis que ens allunyen i dificulten la convivència. Si vols participar en un dinar o sopar de La Familia del Costat omple el formulari i prem el botó “Enviar”. Ens posarem en contacte amb tu i amb els teus comensals!

Vine com a acompanyant

Per acompanyar aquests sopars o dinars, hi haurà la figura de la persona acompanyant o dinamitzadora. Si vols “acompanyar” un dinar o sopar de La Familia del Costat omple el formulari i prem el botó “Enviar”. Ens posarem en contacte amb tu i et convidarem a una trobada on t’explicarem tot allò que un acompanyant ha de saber i contestarem totes les teves preguntes.

Receptes i fotografies

receptalydia
Autoria: Lydia Cucarull

El projecte permetrà compartir molt més que discussions i menjar. En el web de La Família del costat s’aniran penjant receptes dels àpats i es veuran les imatges dels encontres entre veïns i veïnes. Un exemple seria “El rostit de la Lydia”, que ja es pot descobrir i tastar. No us el perdeu!

 

Comunica el projecte

SOS Racisme Catalunya necessita el suport per comunicar el projecte, ja que estem en la fase d’aconseguir famílies que es puguin sumar a la campanya. Hem obert una pàgina a Facebook de La Família del Costat on trobareu totes les novetats, però alhora, sigueu o no veí d’Horta-Guinardó, no dubteu a fer circular el projecte i, si teniu dubtes, escriviu a info@lafamiliadelcostat.cat.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees