#ACTIVITAT: Participem al CineMigrante, no t’ho perdis!

Del 2 al 7 de juliol aterra a Barcelona la mostra de cinema CineMigrante: 1a Mostra Internacional de Cine i Formació en Drets Humans de les Persones Migrants. Una mostra en la que no només es podràn veure pel·lícules de cinema sinó també participar de tallers i xerrades. SOS Racisme Catalunya, entitat col·laboradora, participa com a convidada a una de les taules de debat. Entrada lliure i gratuïta. No t’ho perdis!
 

CineMigrante IFF Barcelona 2013 from Cine Migrante on Vimeo.
CineMigrante és un reconeixement, que subratlla que no caminem sols, que el camí de transformació emprès és el resum de totes les lluitadores d’aquest món que en la seva acció quotidiana i social es planten davant l’estat actual de coses, posen el seu cos i surten a caminar un camí nou que desafia allò donat.
Benvingut, llavors, Barcelona CineMigrante!
Consulta la programació de la Mostra a la seva web: http://www.cinemigrante.org/BCN2013/
Segueix les novetats al Facebook i al Twitter (@CineMigrante): https://www.facebook.com/cine.migrante.5

I, sobretot, no us perdeu la taula en la que participarem:
Dissabte 6 de juliol: 19.30 hs Centre Cívic Pati Llimona. Sala Joan Maragall
Taula rodona d’incidència política: “Migració i Drets Humans en situació de detenció”
Criminalització de la migració a Europa i a l’Estat Espanyol. Violació de DD.HH en centres de detenció. Polítiques migratòries. Batudes per perfil racial. Abusos policials en Comissaries de Catalunya i l’Estat Espanyol. Centres d’Internament d’Extranjers. Difusió de casos.
Participants: Karlos Castilla (SOS Racisme); Cristina Fernández (Col·lectiu Tanquem els Cie);  Coordinadora per a la prevenció de la tortura; Solange Hilbert (Fundació Marianao); Benet Salellas (Abogat); Rereguarda en Moviment.
 
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08