#ACTIVITAT: Informe Anual 2013 sobre el racisme a l’Estat Espanyol

“Para combatir el racismo lo primero que
debemos hacer es conocer cómo se manifiesta en nuestra sociedad. Este Informe pretende servir a esa labor y a la vez reflexionar sobre ello.

Amb aquesta frase comença la presentació de l’Informe Anual 2013 sobre el racisme a l’Estat espanyol, presentat públicament aquest matí a Madrid. Aquest document, el·laborat des del 1995 per la Federació estatal d’Associacions de SOS Racisme, analitza la situació del racisme i la xenofòbia a l’Estat espanyol i a Europa durant el darrer any en tots els espais i en totes les seves manifestacions: des de la reforma sanitaria que afecta intensament al col·lectiu de migrants a les greus conseqüències del control fronterer (morts a l’Estret, l’atac de la patrullera de la Guàrdia Civil contra una pastera…) passant per les morts als CIES per desatenció mèdica, els casos d’abús de poder de la policia i un llarg i trist etcétera.
En aquesta web us podreu descarregar el document sencer en format digital (pdf), així com el resum executiu (també en pdf). Tanmateix us recordem que podeu comprar el llibre a la nostra seu i a les parades informatives que organitzem periòdicament, amb un preu especial per a les sòcies i els socis de l’entitat. I us animem a fer-ho, ja que comprant-lo ajudeu a finançar l’informe i la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18