Agressió racista al transport públic de Terrassa

[CATALÀ]
· Nota de premsa ·

Agressió racista al transport públic de Terrassa

SOS Racisme fa una crida a la col·laboració ciutadana

El dia 15 de maig a les 10:30 h del matí aproximadament, F.T.S. puja al bus de la línia 7 a la zona de Can Jofresa de Terrassa.
F.T.S., trobant-se embarassada de 8 mesos, intenta agafar seient a la part posterior del bus. Després de rebre insults per un grup de persones, és agregida amb un cop de peu al ventre per una dona i amb dos cops de puny a la cara per un home. Una altra dona jove intervé breument en l’escena per intentar aturar l’agressió.
L’agredida, desconcertada, aconsegueix baixar del bus a la zona de l’Estadi Olímpic i realitzar una una trucada al 112. Posteriorment és traslladada per una ambulància a l’Hospital de Terrassa, on és atesa.
El cas va ser comunicat al Servei d’Atenció i Denúncia de SOS Racisme Catalunya (SAiD), qui va assumir la representació legal del cas, denunciat por F.T.S per la via penal. No obstant això, la causa ha estat sobreseguda provisionalment per falta de proves. Amb l’objectiu de poder obrir novament el cas, SOS Racisme i la persona agredida busquen possibles testimonis d’aquesta agressió, que comporta una greu vulneració del dret a la dignitat de F.T.S.
els-autobusos-nous-shan-presentat-aquest-divendres-al-parc-dels-catalans
[CASTELLANO]
El día 15 de mayo a las 10:30h de la mañana aproximadamente, F.T.S. sube en el bus de la línia 7 en la zona de Can Jofresa de Terrassa.
F.T.S., encontrándose embarazada de 8 meses, intenta tomar asiento en la parte trasera del bus. Tras recibir insultos por un grupo de personas, es agregida con una patada en el vientre por una mujer y con dos puñetazos en el rostro por un hombre. Otra mujer joven  interviene brevemente en la escena para intentar detener la agresión.
La agredida, desconcertada, logra descender del bus en la zona del Estadio Olímpico y realizar una una llamada al 112. Posteriormente es trasladada por una ambulancia al Hospital de Terrasa, donde es atendida.
El caso fue comunicado al Servicio de Atención y Denuncia de SOS Racisme Catalunya (SAiD), quien asumió la representación legal del caso, denunciado por F.T.S por la vía penal. Sin embargo, la causa ha sido sobreseída provisionalmente por falta de pruebas. Con el objetivo de poder abrir nuevamente el caso, SOS Racisme y la persona agredida buscan posibles testigos de dicha agresión, que conlleva una grave vulneración del derecho a la dignidad de F.T.S.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)