Assamblea General de SOS Racisme

Assemblea General 2022. Foto: Larissa Saud

L’ultimo dijous, 19 de maig, es va dur a terme l’assemblea general anual de SOS Racisme Catalunya. Al voltant de 20 persones – entre socis i sòcies, membres del Consell, activistes i equip tècnic- van acudir a l’Assemblea General Ordinària (AGO)

A la AGO es va presentar la memòria anual de l’últim any (2021), amb una visió panoràmica de les diferents àrees de l’equip tècnic: Atenció i Denúncia, Formacions, Comunicació, Projectes i Administració.

Com ja s’havia comunicat per convocatòria i ordre del dia, Beatriu Guarro, membre del Consell des de l’any 2005 i presidenta des del 2014, presentó su renuncia del cargo.

Beatriu Guarro va exposar els motius que l’han portado a renunciar a la presidència i al Consell de l’entitat i agraeix totes les ensenyances que ha obtingut durant aquests anys gràcies al treball col·laboratiu a SOS Racisme.

Alba Cuevas, a invitació de l’equip tècnic, li va fer un escrit per rememorar els anys que han viscut juntes i tota la feina feta malgrat les dificultats, i agraeix a Beatriu Guarro el seu compromís i dedicació.

Beatriu Guarro presenta la nova proposta de membres del Consell i de càrrecs.

Finalment, s’aprova que el Consell de l’Entitat estigui format per les següents persones: Marcel Alcántara Flores, Karlos Castilla, Cheikh Abdoul Khadre Drame, Cristian Pachà, i Marilda Sueiras Bardou. També s’aproven els càrrecs següents:

 

  •  Presidència – Cheikh Abdoul Khadre Drame
  •  Secretaria – Karlos Castilla
  • Tresoreria – Marcel Alcántara Flores

 

La resta de membres del Consell actuaran com a vocals.

Pren la paraula Cheikh Drame per agrair la confiança que li ha estat atorgada i confessa que, tot i que aquest nou càrrec li fa molt de respecte, està convençut que se’n sortirà gràcies a l’acompanyament de l’equip humà de SOS Racisme. Finalment, agraeix la implicació de la Beatriu Guarro al llarg d’aquests anys.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08