#COMUNICAT: Suport al jutge Santiago Vidal

_CSC1361SOS Racisme Catalunya volem expressar el nostre suport al jutge de l’audiència de Barcelona Santiago Vidal, que actualment s’enfronta a un expedient disciplinari per la seva activitat en la redacció d’una constitució catalana en el marc del procés sobiranista que estem vivint a Catalunya.

El jutge Santiago Vidal ha mostrat la seva militància en el respecte de les llibertats i els drets humans, en moltes ocasions ha acompanyat i assessorat la nostra associació, ho ha fet com a ciutadà i també amb els coneixements jurídics que li aporta la seva trajectòria. Aprofitem per donar-li les gràcies.

Perquè considerem que no és propi d’una societat democràtica perseguir les persones que defensen unes idees, demanem al Consejo del Poder Judicial el tancament i arxiu de l’expedient disciplinari contra el jutge Santiago Vidal. És per això que ens hem adherit al manifest de suport, que reproduïm tot seguit:

Manifest de suport al jutge Santiago Vidal
Els/les sota signants, expressen el seu suport i reconeixement a Santiago Vidal, per la llarga i exemplar trajectòria professional com a magistrat dels jutjats i tribunals a Catalunya i al servei de la ciutadania.

Es per això que es dirigeixen al Consejo General del Poder Judicial per tal d’exigir el tancament i arxiu de l’expedient disciplinari que es segueix contra ell, com a represàlia per la seva contribució publica, al marge de la seva activitat professional i en l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, en el moviment sobiranista de Catalunya. Exigim que els membres del Consejo General del Poder Judicial creguin en una societat democràtica on cap persona pot veure’s perseguida i sancionada per les seves idees, i per tant, abandonin la via de l’expedient disciplinari contra el Magistrat Santiago Vidal. Signatura de suport a suportaljutgevidal@gmail.com.

 

 

1 Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Log in with your credentials

Forgot your details?