#COMUNICAT. El 9N votarem

participarSOS Racisme Catalunya com entitat adherida al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, dóna suport al procés participatiu convocat pel proper diumenge 9 de novembre. Considerem que és imprescindible defensar els drets polítics i socials,  i per això fem una crida a la ciutadania a votar.
A diferència de la Llei de Consultes, tal i com està plantejat el procés participatiu totes les persones d’origen estranger que viuen a Catalunya podran votar en igualtat de condicions. Esperem que aquest sigui un antecedent que ens permeti garantir el dret a vot per a totes les persones que viuen a Catalunya.

PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR.
Document del 7 de novembre de 2014
Les institucions, associacions i organitzacions que constituïm el Pacte Nacional pel Dret a Decidir fem una crida a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a participar el 9 de novembre per tal d’afirmar la nostra convicció personal de responsabilitat del futur polític del nostre país.
Hi som cridats a participar tots i totes, sigui quina sigui l’opinió política de cadascú.
La ciutadania de Catalunya vol participar amb civisme i respecte a la seva pluralitat i alhora vol afirmar els nostres drets democràtics fonamentals i l’enfortiment de la cohesió de la nostra societat.
Donem suport al procés de participació del 9 de novembre en defensa de la nostra llibertat en exercir-la democràticament i agraïm i encoratgem els voluntaris i voluntàries que la fan possible.
Tots els participants en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir podran unir-se a la denúncia formulada per càrrecs electes del nostre país a institucions internacionals contra l’Estat espanyol perquè vulnera el dret del poble català a decidir el seu futur polític, prohibint-li qualsevol sistema de consulta reconegut internacionalment.
Promourem la divulgació d’aquest document a través de les associacions que s’han adherit al Pacte Nacional.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18