#COMUNICAT: El PP encén la campanya

El Partit Popular de Catalunya encén la campanya presentant les propostes electorals vers la població migrada a barris com Ca n’Anglada (Terrassa) i la Salut (Badalona).

Considerem que el contingut del programa electoral del PPC és discriminatori i racista, doncs la conseqüència directa de la seva aplicació seria fer de la població catalana d’origen immigrant un grup social completament apartat de la resta: amb menys drets, cap oportunitat, i més obligacions que la resta de la població. És a dir, convertint-los en no-ciutadans i culpabilitzar-los de tots els mals de la societat.

Però encara són pitjors les maneres amb les que estan fent campanya electoral. No és gratuït que comencessin el “tour” electoral al barri de Ca n’Anglada, Terrassa, malauradament famós pels aldarulls veïnals i els atacs racistes que es van donar fa tretze anys. Ni que avui exposin la seva versió més populista i de mà dura contra la immigració a Badalona amb el seu alcalde, en García-Albiol, pendent de judici per propagació de delictes d’odi.

Tot i que no ens sorprèn ni el discurs racista ni les maneres populistes del Partit Popular, no podem deixar de posar de manifest la seva manca de responsabilitat política i social, convertint-se en un perill social que atempta contra la pau social per esgarrapar vots de la dreta més extrema.

Des de SOS Racisme Catalunya seguirem actuant contra qualsevol proposta política o acció que encengui els focs del racisme a la nostra societat, i que posi en perill l’estabilitat social a Catalunya.

“Per la igualtat de drets i oportunitats, construïm una Catalunya antiracista”

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18