Gràcies i primer balanç Tancarem el CIE

Autoria: Raquel Rappini
Autoria: Raquel Rappini

Gràcies, gràcies i gràcies! Us voldríem agrair la implicació en les dues mobilitzacions de la campanya Tancarem el CIE, impulsada per SOS Racisme, Tanquem els CIEs, Migra Studium i gairebé una vintena d’entitats més. Les dues han estat un èxit d’assistència!
Tot i així, és imprescindible continuar treballant, ja que el CIE continua dempeus i obert. I així ho farem.
La nostra valoració de les dues mobilitzacions és positiva: el míting del 17 d’octubre i l’encerclada del 18. I el procés de treball ha estat engrescador. S’ha fet un gran ventall d’aliances en la lluita pel tancament del CIE de Barcelona; al manifest s’hi han sumat 187 entitats i 1340 persones a títol individual. I el més important, s’ha tornat a posar a l’agenda la necessitat del tancament del CIE i s’ha donat a conèixer a la ciutadania aquesta realitat.
Autoria: Josep Salip
Autoria: Josep Salip

Ara el camí segueix, aquesta campanya ha suposat, com dèiem, un pas de gegant, però caldrà sumar noves energies i singeries; esperem poder comptar amb vosaltres en els passos que vindran. Perquè, com sabeu, encara hem de tancar el CIE (i tots els de l’estat) i hem de seguir avançant en la defensa dels Drets Humans i, alhora, en la lluita contra el racisme.
En aquests enllaços trobareu fotos i valoracions dels dos actes al web de SOS Racisme Catalunya
17 Octubre. 100 veus d’associacions, la cultura, la comunicació i la política reclamen el tancament del CIE de Barcelona

https://www.sosracisme.org/general/noticia-100-veus-de-la-cultura-la-comunicacio-la-politica-i-les-organitzacions-civils-reclamen-el-tancament-del-cie-de-barcelona

https://www.flickr.com/photos/31631303@N02/sets/72157648478968399/
18 Octubre. Més d’un miler de persones fan una cadena humana per al tancament del CIE

https://www.sosracisme.org/general/noticia-mes-dun-miler-de-persones-fan-una-cadena-humana-per-al-tancament-del-cie

https://www.flickr.com/photos/31631303@N02/sets/72157648480390319/
Recordeu: Les samarretes de Tancarem el CIE estan encara a la venda al local de SOS Racisme (Rambla Santa Mònica, 10 1a planta) al preu de 10 euros. Adquiriu-la i contribuïu a la causa!

RaquelRappini (4)
Autoria: Raquel Rappini

 
 
 
 
 
 
Qualsevol dubte podeu contactar amb sensibilitzacio@sosracisme.org.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa