(In)Visibles: Informe 2018 sobre l’estat del racisme a Catalunya

Coincidint amb el Dia Internacional per l’Eradicació de la Discriminació Racial, 21 de març, presentem l’informe sobre l’estat del racisme a Catalunya.
Aquest document que publiquem, busca fer una anàlisi sobre les manifestacions del racisme a Catalunya, denunciar-les i fer propostes per a la seva prevenció i eliminació. L’apartat central de l’informe està dedicat a les Identificacions Policials basades en el perfil ètnic. I com és habitual, la part final de l’informe recull els casos d’odi i racisme atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a Víctimes de Racisme (SAiD).
Cada any continuem condemnant i denunciant que la lluita contra el racisme no és un tema prioritari a l’agenda pública i que des de les institucions no es contempla el racisme que exerceixen.
El nostre objectiu és que l’informe, com a eina de denuncia, de sensibilització i recull de propostes, arribi al màxim públic possible.
Per aquest motiu oferim l’informe en versió digital descarregable:Coberta Informe 2018
 
INFORME 2018: L’estat del racisme a Catalunya (PDF)
Dossier de premsa Informe 2018 (PDF)
També es pot donar suport a aquest treball i contribuir a que aquest material, i tota la tasca de denúncia i sensibilització que l’acompanya, es faci de manera independent i sense finançament de cap institució, comprant l’informe:
On comprar l’informe?

 
Preu i ofertes:

  • Preu de l’informe: 8€
  • Regal especial #21M Dia contra el racisme durant la presentació de l’informe a l’Espai Contrabandos 21/3 | 19:30h | C/ Junta de Comerç 20, 08001 Barcelona.

 
 
El contingut (excepte les fotografies que són cedides per Fotomovimiento) es distribueix sota llicencia Creative Commons: es pot compartir mencionant l’autoria, sense modificar el contingut i sense objectiu d’obtenir rèdit econòmic. El llibre ha estat editat i imprés per Pol·len Edicions.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias