#NOTICIA: Fem 25 anys i ho volem celebrar amb tu

Fa 25 anys que es va crear SOS Racisme Catalunya. Des del 1989 estem treballant per una societat millor: sense discriminacions racistes, sense xenofòbia, amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat de drets i oportunitats per totes les persones que viuen a Catalunya.
No ha estat un procés fàcil, però hem tingut la sort de tenir moltes persones a prop que ens han fet costat, han col·laborat amb temps i recursos i, en definitiva, han fet possible l’existència de l’associació.
En el moment actual, ple de reptes, no ens aturem a mirar el passat sinó que volem mirar el futur de l’antiracisme. Però et necessitem per fer possibles tots aquests reptes. Ens acompanyes??

Una paraula per definir el futur de SOS Racisme Catalunya… from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.

  • Participa dels actes que estem organitzant per celebrar el 25è aniversari. Us anirem informant durant tot l’any de les diferents activitats.
  • Aprofita el moment per col·laborar amb l’entitat: necessitem recursos humans i econòmics. Aquest suport ens permet seguir sent una entitat independent. Pots associar-te a l’entitat (és molt senzill i amb només 5€ al mes podem fer grans coses!) o fer-te activista (fem reunions informatives cada mes. Informa’t de quan és la propera).
  • Fes difusió de les activitats i de les novetats de la lluita antiracista entre els teus familiars, coneguts, a les xarxes socials… Com més persones hi arribem, més impacte aconseguirem.

PROPERS ACTES

21 de marçDia Internacional per l’eradicació del racisme i la xenofòbia

  • Presentació de l’informe “L’estat del racisme a Catalunya. 2013”
  • Participem a l’acte “Badalona NO discrimina. Memorial Nelson Mandela”. 18.30h, Escola Plana Casals (c. Muntaner 2-18 amb c. Nelson Mandela)
  • Donem suport al concer solidari: FESTIVAL MANDELA. 20.30h, Sala Salamandra (L’Hospitalet)

26 de marçActe commemoració del 25è aniversari de SOS Racisme, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
Edició especial dels Diàlegs Antiracistes. Encara en una data per concretar, volem realitzar una edició especial dels Diàlegs amb convidats de renom a nivell internacional, que ens ajudin aprofundir en la situació actual i els reptes de la lluita antiracista pel futur.
Mobilitzacins, actes i molt més per arribar…
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd