Quina Catalunya vols?


La crida electoral pel proper 25 de novembre posa sobre la taula el dret de Catalunya a decidir el seu futur. Un esdeveniment històric que cal prendre amb la importància que mereix.

Però precisament per la importància que mereix, és vital que el debat sigui profund. Cal que les propostes dels diferents partits polítics no es quedin el missatge fàcil, buit de contingut o en una cortina de fum per amagar un context de retallades i de restriccions de drets i llibertats que estem vivim a Catalunya, a l’estat espanyol i a la Unió Europea.
Perquè més enllà de votar per la independència, per un estat federal,… cal iniciar el debat sobre el model de país, el model de societat. L’essència del que volem ser, els continguts de la transformació que volem fer.
perquè quedar-nos només en la relació Catalunya – Espanya seria un error
perquè no aprofundir en els pilars del model de societat seria un error
perquè no parlar de les persones que formaran part d’aquest nou estat seria un error
perquè no definir els elements fonamentals, drets i llibertats, sobre els que es construirà aquest nou model seria un error….
El moment és històric, és veritat, però no pot justificar donar un xec en blanc a aquells que tindran entre les seves mans el nostre futur.
I és per això que des de SOS Racisme Catalunya creiem imprescindible que des de la ciutadania ens plantegem quina és la Catalunya que volem, que des de la ciutadania posem sobre la taula les nostres condicions i les nostres exigències.
I tu; quina Catalunya vols?

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18