Suport a l'Amical de Mathausen

Davant la situació creada als darrers dies, des de SOS Racisme ens solidaritzem i donem tot el nostre suport a l’Amical de Mathausen. El seu treball diari de tants anys contra l’oblit de la barbàrie nazi ì la defensa  de la  llibertat  ha estat i és fonamental en la construcció d’una societat millor que avanci cap a una democràcia plena i no repeteixi de nou els errors de aquella època.
Vivim un moment d’avenç de l’extrema dreta: els seus discursos es difonen en diferents àmbits, les seves accions es manifesten des dels camps de futbol i la seva forma es diversifica en grups organitzats, partits, i plataformes que s’ infiltran dins el moviment veïnal o associatiu.
Ara més que mai recordar l’horror del feixisme i defensar els valors democràtics i els drets humans ha de ser una responsabilitat de tots i totes els que volem un altre món. L’Amical ens ha donat exemple al llarg de tots aquests anys, reconeixer la seva tasca i sumar-nos tots a aquesta lluita és fonamental en el temps que corren.
SOS Racisme Catalunya
12 maig 2005

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

PresentacióInforme2023
fotonoticiacat
Oferta Laboral - Web (2)