#REFLEXIÓ: Una visió de la campanya electoral des del teixit associatiu de Sants

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta és una entitat fortament compromesa amb el País. Fomentem i defensem la vida associativa i la participació ciutadana; contribuïm a la creació d’una consciència col·lectiva popular, catalana i democràtica; promovem actituds ecològiques; procurem millorar les condicions de vida quotidianes en els seus diversos aspectes –social, urbà, esportiu…-; treballem per a l’accés i la creació de cultura; i fomentem la cohesió social a través del treball intercultural.

Defensem el dret a decidir dels pobles i nacions, naturalment defensem activament aquest dret a Catalunya i volem que esdevingui un nou Estat d’Europa. El futur d’aquest nou Estat, de tots i totes, dependrà dels drets socials i polítics que mereixem, que ens pertanyen: els que han tret i els que encara resten.
La Catalunya que mereixem és una Catalunya de tots/es i per a tots/es, sobirana, amb una educació i una sanitat universal pública i de qualitat, on el dret a l’habitatge sigui una realitat, on es garanteixin les pensions i les polítiques socials, la igualtat a tots els nivells, on es fomenti l’esport, l’ecologisme, es defensi la cultura, la participació real, etc.
Vivim en una època de crisi on, més que mai, les associacions tenim molt a fer. També tenim, més que mai, menys recursos i més deute, per l’endarreriment de pagaments per part del govern. És un peix que es mossega la cua.
Hi ha partits que no compleixen i d’altres que ni ens anomenen. Esperem i demanem que, enguany, les associacions no en sortim encara més perjudicades. Esperem que es posi seny, pel bé de la ciutadania. En moments de crisi són necessàries, més que mai, alternatives.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?