Vulneracions de drets a la frontera de Ventimiglia – 8ª polifacètica antiracista

Un equip d’observadores de drets humans, format per representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Fotomovimiento i de SOS Racisme Catalunya, hem viatjat recentment a la frontera entre Itàlia i França (Ventimiglia) per observar les vulneracions de drets i discriminacions racistes que es poguessin donar.


8ª Polifacètica Antiracista
Destinarem la propera Polifa a compartir la seva experiència, que ens expliquin què van observar, quina és la situació i debatre sobre quin pot ser el nostre paper.
El viatge a frontera entra dins del projecte CAMINS, que realitzem la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) i SOS Racisme, i que ens ha portat anteriorment a Frontera Sud i a Bulgària.
Us esperem a totes i tots per acomiadar-nos abans de l’estiu amb un bon bany de reflexió i drets humans.
Enllaços amb informació:
– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: https://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei
 


*La Polifacètica Antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme. L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials. En aquesta ocasió, està organitzada pel Consell de l’entitat.
 
 
………………………………..
[CAST]
Un equipo de observadoras de derechos humanos, fomado por representantes de la Comissión Catalana de Ayuda al Refugiado (CCAR), Fotomovimiento y de SOS Racisme Catalunya, hemos viajado hace recientemente a la frontera entre Italia y Francia (Ventimiglia) para observar las vulneraciones de derechos y discriminaciones racistas que se pudieran dar.
Dedicaremos la próxima Polifa a compartir su experiencia, que nos expliquen lo que observaron, cuál es la situación y debatir sobre cuál puede ser nuestro papel.
El viaje a frontera entra dentro del proyecto CAMINS, que realizamos la Comisión Catalana de Ayuda al Refugiado (CCAR) y SOS Racisme, i que anteriormente nos ha llevado a Frontera Sur y Bulgaria.
Os esperamos a todas y todos para despedirnos antes del verano con un buen baño de reflexión y derechos humanos.
Enlaces con más información:
– “Bulgària, als llimbs de la Unió Europea”: www.sosracisme.org/old/portada/bulgaria-als-llimbs-de-la-unio-europea
– “Frontera Sud, territori sense llei”: https://www.sosracisme.org/old/portada/frontera-sud-territori-sense-llei


* La Polifacética Antirracista es un espacio abierto de encuentro que tiene como objetivo favorecer el conocimiento entre las personas activistas, fomentar la participación de personas que quieran incorporarse a la lucha, conocer y unificar el discurso de SOS Racismo. La organización y dinamización de estos encuentros a cargo, de manera rotativa, de los diferentes grupos de trabajo de SOS. Se celebran cada mes en un lugar diferente, siempre vinculado a la vida asociativa y los movimientos sociales. En esta ocasión, está organizada por el Consell (Junta) de la entidad.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa