#NOTÍCIA: El #20J tornem al CIE per reclamar el seu tancament

Reactivem la campanya de TANCAREM EL CIE DE BARCELONA amb una nova mobilització el proper 20 de juny.
Com ja sabeu han estat les mobilitzacions i denúncies que any rere any s’han anat produint –i molt especialment les que vam protagonitzar el passat octubre– les que han suposat una millora de les condicions de vida de les persones retingudes al CIE. Entre tots i totes hem aconseguit treure de la invisibilitat ciutadana l’existència del CIE. Però la lluita no acaba aquí perquè els volem tancar!

És cert, la mobilització ha donat resultats i els avenços han estat importants, però en aquesta ocasió, volem fer un pas endavant i aconseguir un posicionament significatiu del Parlament de Catalunya que obri la porta al procés que condueixi al tancament del Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona. Doncs al voltant del 20 de juny el Parlament de Catalunya hauria de votar una resolució fruit del treball dels darrers mesos a la comissió de Justícia i Drets Humans.
A la nostra ciutat encara hi ha un lloc que, pel simple fet d’existir, constitueix en si mateix una vulneració dels drets humans, un lloc que tanca a persones que no han comès cap delicte. Pensem que una nova gran mobilització pot significar el cop definitiu a aquesta estructura repressiva que no té cabuda en el model de societat que volem. I per això, des de SOS Racisme Catalunya, Tanquem el CIE i la fundació Migra Studium, fem una crida a totes les entitats, col·lectius i ciutadans i ciutadanes, a reunir-se la tarda del proper 20 de juny davant del CIE de la Zona Franca i a participar en fer que una vegada més la concentració sigui un èxit.

  • Apunta’t a l’esdeveniment de Facebook i convida els teus contactes.
  • Segueix l’actualitat i ajuda’ns a difondre les piulades de @tancaremelcie
  • Utilitza el cartell i altre material que trobaràs al blog: tancaremelcie.cat
  • I, sobretot, el dissabte 20 de juny vine a la concentració davant el CIE!!!

TANCAREM-OCTAVETA-20J_B
cartell 20J

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08