#ACTIVITAT: 1 any més de lluita contra l’apartheid sanitari

El mes de març del 2012 es va constituir la Plataforma per una Sanitat Universal a Catalunya (PASUCat), que aglutina entitats i organitzacions catalanes molt diverses amb un objectiu comú: treballar contra l’apartheid sanitari que es va imposar amb els canvis legislatius espanyols i catalans a finals del 2011.
Ha esta un any de feina intensa, en el que hem aconseguit algunes fites però encara tenim molts reptes a aconseguir. Principalment, la derogació de la Instrucció catalana 10/2012 i del Reial Decret Llei 16/2012. Tanmateix, en aquest any hem recollit denúncies de discriminació i vulneració del dret a l’atenció sanitària, i un seguit d’irregularitats de les administracions competents. Tot plegat, ho volem exposar en aquest acte.

Ens plau convidar-vos al acte que tindrà lloc el 13 de de març a les 19h (17h roda de premsa) a la seu de la FCONG (C. Tàpies, 1-3, Barcelona) amb el següent programa:
17h – Roda de premsa
19h – Taula Rodona i debat obert
Presentació del vídeo “RD 16/2012 i les seves conseqüències” realitzat pel Comitè 1er de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya i la PASUCat
Intervencions de:

  • Arcadi Oliveres i Boadella, economista i president de Justícia i Pau
  • Blanca de Gispert Uriach, membre del Fòrum Català d´Atenció Primària i de PASUCat
  • Montserrat Pineda Lorenzo, presidenta del Comitè 1er de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya i membre de la PASUCat
  • ModeraAlícia Sánchez Massip, membre de l’Associació Catalana de Professionals d’Estrangeria i de la PASUCat

OrganitzaPASUCat (Plataforma per una Atenció Sanitària Universal a Catalunya)
APUNTA’T A L’ESDEVENIMENT DE FACEBOOK

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?