#ACTIVITAT: 1a trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista (vídeos de la jornada)

Dissabte dia 30 de novembre a l’Espai Jove La Fontana es va celebrar la 1a Trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista de Barcelona. Una trobada impulsada per SOS Racisme i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que va servir a més a més, per declarar La Fontana com a Espai Lliure de Racisme!
Podeu consultar els vídeos de la jornada, gràcies a Bocaràdio, i fotos de l’acte.
La proposta neix de l’impuls de SOS Racisme i el CJB per generar una xarxa que, sense voler ser un espai més de trobades formals, uneixi a les associacions juvenils en la lluita contra el racisme, on aquestes comparteixin un mateix segell, on trobin recursos per a treballar internament, i des d’on es pugui donar resposta a aquells esdeveniments de caire racista, xenòfob o discriminatori que es produeixen als nostres barris i al conjunt de la ciutat.

Autoria: Ignasi Torrent


Autoria: @cjb

 
 
 
 
 
 
 
 
En aquesta primera trobada es van definir les accions a desenvolupar, l’estratègia a seguir i les bases de la proposta. Per tancar la jornada, es va fer un acte públic amb la proclamació de l’Espai Jove La Fontana com a Espai Lliure de Racisme.
Vídeo de la trobada:

Vídeo de les conclusions:

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18