#ACTIVITAT: Arriba la 4a Festa Intercultural del Secretariat SESHB

Us proposem una altra activitat d’una entitat amb qui SOS Racisme Catalunya treballa amb xarxa, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (SESHB). El proper dissabte dia 31 de maig (11 a 21h) se celebra la 4a Festa Intercultural organitzada per la Taula Intercultural del SESHB.
La festa és una plataforma de participació, interacció i promoció d’associacions dels barris i torna a coincidir amb el Firentitats, la mostra de les entitats del Secretariat, on 164 associacions surten a la carretera de Sants a difondre què són i què fan.
Enguany, i com a novetat, entre d’altres activitats es farà l’activitat “Salutacions d’Arreu”, on podrem aprendre les salutacions bàsiques en diferents idiomes. Una altra activitat important és “Expressions del món”, una mostra de música, poesia i dansa d’arreu que es va crear l’any passat i que s’ha volgut tornar a organitzar. Hi haurà dames ghaneses; tallers d’estampació, de maquillatge, de medicina xinesa, de manualitats; jocs infantils amazics; contacontes; oferirem menjar i artesania d’arreu del món i molt més. Més informació al web del Secretariat.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023