#ACTIVITAT: La meva ciutat, ciutat de tothom. No votis racisme!

En el marc de la campanya electoral per les eleccions municipals, des de SOS Racisme Catalunya organitzarem un acte públic per reflexionar sobre les polítiques i pràctiques racistes i discriminatòries que s’han dut a terme durant els últims anys municipis catalans, i per denunciar un cop més el discurs xenòfob i racista que fan servir alguns polítics i partits, que ens volen convèncer que a Catalunya hi ha persones que representen un pes que el nostre país no pot suportar, identificant de manera falsa, hipòcrita i irresponsable, una part de la població del nostre país com a responsables de tots els problemes socials que els i les ciutadanes pateixen.
Amb aquests objectius, hem convidat a membres d’entitats i plataformes de diferents municipis de Catalunya per a que expliquin què està passant en els seus territoris i quins polítics i partits han activat, de manera enganyosa i oportunista, un discurs racista i xenòfob, perillós per la cohesió social.
Durant l’acte presentarem el manifest i els materials de la campanya «La meva ciutat, ciutat de tothom», que té com objectiu frenar el vot racista i xenòfob a les properes eleccions i evitar que partits o polítics xenòfobs guanyin vots i regidors.
Aquesta acció es suma a la de «Mistos electorals», la campanya concebuda per seguir el discurs polític dels candidats electorals i posar en evidència qualsevol declaració xenòfoba o racista. Que durem a terme un any més i que podrem compartir durant l’acte.
D’altra banda, convocarem a l’acte també a representants de partits polítics, per a que contestin a preguntes de les persones assistents, sobre les mesures que els seu partits promouran en els municipis catalans en temes com la seguretat pública, l’accés a drets i serveis socials, les polítiques per la interculturalitat, etc., i per no promoure i donar resposta al racisme.
cartellBadalonaPer totes aquestes raons, us volem convidar a l’acte que es celebrarà el 12 de maig, a les 19 hores, a l’Ateneu de Sant Roc de Badalona (Carrer de Càceres, 34-36, Badalona).
[Ponents]

  • Alba Cuevas, SOS Racisme Catalunya
  • Àngel Prat, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Mataró
  • Eva Lazaro Lazausa, Fundació TEB
  • Pilar Vallès, activista de Badalona.
  • Mustaphà Shaimi, Plataforma Gironès Antiracista

[DADES DE L’ACTE]

  • La meva ciutat, ciutat de tothom. No votis racisme!
  • Dimarts, 12 de maig a les 19h
  • Taula rodona, lectura de manifest i presentació campanya per frenar el vot racista.

Com arribar:

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias