#ACTIVITAT: LLibertat! i el racisme, ahir i avui


Divendres 17 de maig,  la directora de SOS Racisme, Alba Cuevas, participarà en un col·loqui postfunció amb Matthew Tree (escriptor i periodista) i el director de l’obra, Josep Maria Mestres. L’entrada és gratuïta. Us hi esperem!
Quan veus l’obra de teatre “Llibertat!” et fas creus que Santiago Rusiñol l’hagués escrita a principis del 1900. La història, els conflictes entre els personatges, les conseqüències del racisme… es podrien traslladar tal qual a la societat actual.
Llibertat, drets, igualtat versus caritat, hipocresia, discriminació.
La tornada d’un indià procedent d’Amèrica al seu poble natal canviarà per sempre més les vides dels vilatans. Amb ell, arriba en Jaumet, un nen negre, que és adoptat per la població, en part com a mostra de la seva suposada tolerància, en part com a atracció de fira. Mentre en Jaumet és un nen inofensiu, el poble s’omple la boca de paraules com fraternitat, progrés i llibertat, però quan en Jaumet es fa gran i li sorgeixen inquietuds i sentiments propis de l’edat, el que abans era un divertiment comença a ser vist com una amenaça.
Des de SOS Racisme col·laborem amb el TNC realitzant diverses activitats:

  • Dijous 16 maig: xerrada als instituts que van a veure l’obra de teatre.
  • Divendres 17 maig: Xerrada – col·loqui amb el director de l’obra, Josep Maria Mestres, l’escriptor i periodista Matthew Tree, i la directora de SOS Racisme, Alba Cuevas. L’activitat serà després de la funció i l’entrada és gratuïta. A més s’obsequirà als assistents amb un val 2×1 per una altra actuació.

I per les persones que col·laboren amb l’entitat, el teatre ens ofereix preus especials. Informa’t a comunicacio@sosracisme.org

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat