#ACTIVITAT: Menors a la frontera

Què succeeix amb els menors que migren no acompanyats? Una de les realitats més crues de la immigració però també de les més invisibilitzades. En els propers Diàlegs Antiracistes abordem aquesta realitat de la mà d’especialistes i comparem la situació que viuen a Mèxic amb la realitat de l’Estat espanyol i Catalunya.
A la taula de ponents comptarem amb:

  • Pablo Ceriani, coordinador del Programa Migración del Centre de Drets Humans de la Universitat Nacional de Lanús, Argentina. I professor de Drets dels Migrants a la Universitat de Buenos Aires. Explicarà les condicions en què es troben els menors que migren a Mèxic i altres països de llatinoamèrica, tenint en compte la peculiaritat de les migracions de trànsit.
  • Mikel Mazkiaran, advocat membre de SOS Racismo Guipuzkoa – Guipuzkoako SOS Arrazakeria. Secretari de la Federación de Asociaciones de SOS Racismo i membre del Grup de Treball sobre menors de SOS Racismo-Mugak. Analitzarà la realitat dels menors no acompanyats a l’Estat espanyol des de la seva llarga experiència en el País Basc.
  • Albert Parés, advocat membre del Col·lectiu de Professionals Socials. Ens ajudarà a conèixer i analitzar la realitat que es troben els menors a Catalunya. (llegiu una entrevista realitzada pel Setmanari La Directa, “Es vulnera el dret bàsic del menor a ser escoltat“)

L’acte tindrà lloc a la seu de la FCONGDH (c. de les Tàpies 1-3 El Raval) el dimecres 23 de gener a les 19h.
L’assistència a l’acte és lliure i gratuïta, però per qüestions d’aforament us agrairem que confirmeu la vostra assistència, trucant al 933010597 o escrivint a comunicacio@sosracisme.org

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias