#ACTIVITAT: Nova fase del projecte La família del costat. Ara a l’Eixample!

Ja estem en marxa novament amb el projecte La Família del Costat, un projecte que impulsem SOS Racisme Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i que pretén fomentar les relacions veïnals i la cohesió social. L’objectiu és que veïns i veïnes de barris i districtes de Barcelona amb orígens culturals diversosdinin a les seves respectives llars, per compartir experiències, amistat, i molt més.
Si al 2014 es va fer al districte d’Horta-Guinardó, ara és el torn del districte de l’Eixample. El proper dia 14 de març, tindran lloc diversos dinars simultanis amb veïns i veïnes de diferents barris (Fort Pienc, Sant Antoni, etc.) i el 18 d’abril a Sagrada Família. En aquesta fase del projecte es fa molt més èmfasi a la participació de les entitats, serveis i agents dels barris. A Fort Pienc i a Sant Antoni, s’ha aconseguit la implicació dels i les participants al projecte d’integració Xeix, que treballa amb les comunitats xineses i pakistaneses des d’un punt de vista comercial, educatiu, cultural i social.
Podeu fer un tastet del projecte demà divendres dia 13 de febrer. Farem un acte de carrer en el marc d’un concert al Centre Cívic de Fort Pienc (Plaça Fort Pienc, 4-5), on explicarem el projecte als veïns i veïnes.
Com apuntar-s’hi?
collageHi ha dues maneres de participar al projecte, com a dinamitzadors/es o com a famílies participants. Per apuntar-s’hi, només cal omplir un el formulari corresponent al web: el formulari de les famílies (enllaçar http://www.lafamiliadelcostat.cat/index.php/seu-a-taula/organitza-un-dinar) i el formulari dels i les dinamitzadors/es (enllaçar http://www.lafamiliadelcostat.cat/index.php/seu-a-taula/k2-information/vine-com-acompanyant). Ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos tots els detalls. Els i les dinamitzadors/es participaran d’una formació teòricopràctica el dia 5 de març.
Esperem que la nova fase sigui un èxit i comptem amb les experiències apreses a Horta-Guinardó. Si voleu conèixer un dels participants dels dinars d’Horta, el programa de TV3 Tot un món va dedicar un programa al projecte.
Mentrestant, ajudeu-nos a difondre el web del projecte La Família del Costat i a dinamitzar la pàgina del Facebook de la iniciativa.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?