#ACTIVITAT: Presentació “L’estat del racisme a Catalunya. 2013” Dijous 10 abril

El perill del racisme invisibilitzat (que no es denuncia), l’alt percentatge de denúncies vinculades amb la policia (el 40%), la discriminació en l’accés a serveis socials bàsics, la manca de responsabilitat i d’interès de les administracions en la lluita contra el racisme… Són algunes de les conclusions de l’informe “L’Estat del racisme a Catalunya. 2013
Tot i que el document es va fer públic el darrer 21 de març, Dia Internacional contra el racisme i la xenofòbia, i el podeu consultar lliurement a la nostra web, pensem que és important fer una sessió per presentar les dades de manera més àmplia, aprofundir en les causes i conseqüències dels fets principals, i compartir amb totes les persones interessades les reflexions al voltant d’un greu problema, que és la presència de discriminació a la nostra societat.
Fer un anàlisi conjunt de la situació actual segur que ens pot ajudar a enfortir la lluita contra el racisme i la xenofòbia entre totes.
La presentació es celebrarà el proper dijous 10 d’abril a les 18.30h a la seu de la FCONG (c. de les Tàpies, 1-3, El Raval, Barcelona).
Hi participaran l’Alba Cuevas, directora i portaveu de SOS Racisme, i l’Alicia Rodríguez, responsable del Servei d’Atenció i Denúncies per a Víctimes de Racisme i Xenofòbia (SAiD).
També podreu veure l’acte en transmissió en directe en aquesta web.

 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023