#ACTIVITAT: Us necessitem per preparar la mobilització Tancarem el CIE

cendres_1Amb el lema “Tancarem el CIE”, SOS Racisme hem començat a impulsar un procés que culminarà  l’octubre amb dues accions de mobilització (el 17 i el 18 d’octubre) per tancar el Centre d’Internament per a Estrangers de Zona Franca de Barcelona. Us convidem a sumar-vos en els grups que estan preparant la mobilització, centrats en la comunicació, els materials i la xarxa. Escriviu a sensibilitzacio@sosracisme.org o truqueu-nos al 933010597.
Què volem fer?
Volem que tothom sàpiga què són els CIE, on són, que siguin coneguts els abusos que s’hi practiquen i fer visible la injustícia que representa el CIE de Barcelona. Volem que se senti el rebuig de la ciutadania posant en marxa un ampli moviment ciutadà de rebuig a aquests centres on es vulneren els Drets Humans. Volem que les institucions representatives del poble també manifestin el seu rebuig; i volem aconseguir que el Ministeri de l’Interior tanqui immediatament aquest centre.
Com ens mobilitzarem?
Volem confluir en dues accions mobilitzadores el proper mes d’octubre, per tant, ja és hora que us reserveu les dates de Tancarem el CIE:
1)      El divendres 17 d’octubre, farem un “míting piulada” a les Cotxeres de Sants: durant aquest míting persones procedents d’àmbits diferents (cultura, associacionisme, comunicació, esport, etc.) comunicaran la “seva” raó per tancar el CIE de Barcelona en l’espai d’una piulada o mitjançant l’art (cantant una cançó, recitant una poesia o un fragment de peça teatral, etc.).
2)      El dissabte 18 d’octubre encerclarem el CIE de la Zona Franca: serà una manifestació davant del CIE, per demostrar el rebuig dels ciutadans i les ciutadanes de Barcelona i de tota Catalunya a les violacions del Drets Humans que es perpetren dins del centre, i per demanar-ne el tancament. Entenem que ha de ser una mobilització, multitudinària i unitària, que compti amb la presència i la representació del teixit associatiu i social català, de tots els col·lectius, de moviments socials, de sectors ben diversos; en definitiva de tots els veïns i veïnes de Catalunya.
Per fer-ho possible, us necessitem!  Us convidem a sumar-vos en els grups que estan preparant la mobilització, centrats en la comunicació, els materials i la xarxa. Només heu d’escriure a sensibilitzacio@sosracisme.org o trucar-nos al 933010597 A més, podeu començar a escampar les dates a les vostres xarxes. Hi hem de ser TOTES i TOTS! .
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias