ALEMANYA CONDEMNA LA NEGACIó DE L'HOLOCAUST

 Un  tribunal de la ciutat de Munich (Alemanya) va declarar culpable  a un advocat nazi per instigació a l'odi racial antisemita, i per haver divulgat el llibre d'un autor negacionista de l'Holocaust. L'imputat Horst Mahler de 72 anys d'edat i conegut actualment per la seva militància neonazi, finalment  ha estat condemnat a sis anys de presó.

L'advocat, durant els 70's va ser defensor dels integrants de un grup armat d'extremaesquerra " Fracció de l'Exèrcit Roig" (RAF),aleshores també va ser acusat per la fiscalia  d'haver divulgat via Internet la versió digital d'un llibre de Germar Rudolf.

La negació de l'Holocaust a Alemanya  està perseguit per la llei.

 

Durant aquests dies s'està celebrant a l'Audiència Nacional de Barcelona, el judici contra  el llibreter de la llibería Kalki ,Oscar. P acusat de dirigir una organització nazi i de vendre obres que justificaven l'Holocaust. És tracta d' un procés judicial molt semblant a l'iniciat pel propietari de la llibreria Europa,  Pedro Varela.

més informació a: http://portal.prouracisme.org/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=93

Els paral·lelismes  del judici de la lliberaria Kalki, amb els de la lliberia Europa són molt semblant, sobretot tenint en compte les declaracions dels imputats.  Pedro Varela, finalment va ser condemnat a set mesos de presó,  actualment ha estat denunciat  pel Cònsul General Alemany de Barcelona, per difondre i vendre  sense autorització de l'estat federal  alemany de Baviera el llibre " The Mein Kampf".

notícia  publicada: http://portal.prouracisme.org/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=93

Des  de SOS Racisme , Amical de Mauthausen, Coordinadora Gai-Lesbiana, Entesa judeo-cristiana de Catalunya i Unión Romaní, amb la creació del manifest "Contra la impunitat neonazi" hem  denunciat amb  vehemència la necessitat de modificar i actualizar l'ordenament jurídic espanyol. El  fet de que no és consideri delicte a Espanya la negació de l'Holocaust, ens deixa a la cua d' Europa.

accés al manifest: https://www.sosracisme.org/accions/manifest.php

 

Ni tan sols els preceptes del Tribunal Europeu dels Drets Humans declarant que el dret de llibertat d'expressió no ampara la negació del genocidi, ni  del Consell de la Unió Europea  creant marcs d'actuació als estats membres  per  sancionar l'apologia pública dels crims de genocidi. Han  pogut reformar una  legislació antiquada que no té en compte les sensibilitats de una nova societat en transformació

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa