Àpats interculturals de La família del costat

Àpats, companyia, trobades, converses, sorpresa, emoció, amistat… Són alguns dels ingredients indispensables de “La familia del costat”, un projecte que enguany celebra la seva tercera edició als barris del Poble-sec i el Poblenou.

La família del costat al Poble-sec La família del costat al Poblenou

Organitzeu un dinar

Si viviu en algun d’aquests dos barris i us agradaria compartir un àpat intercultural, no deixeu passar l’oportunitat!

Dinars al Poble-sec: diumenge 6 de novembre (Inscripcions fins al 21 d’octubre aquí)

Dinars al Poblenou: diumenge 20 de novembre (Inscripcions fins al 4 de novembre aquí )

Podeu apuntar-vos amb la família, amb les persones amb qui compartiu pis, amb un amic o amiga o individualment i decidir si voleu ser família amfitriona o visitant. Coneixereu una família que fa el seu dia a dia al costat de casa vostra i compartireu amb ella les diversitats i les coses que teniu en comú pel fet de viure al mateix barri.

Acompanyeu un dinar

Si voleu entendre què és la interculturalitat i fer més còmoda la trobada entre dues famílies que no es coneixen, podeu apuntar-vos com a acompanyants. Per aquesta opció, no és imprescindible que sigueu del barri.

Dinars al Poble-sec: diumenge 6 de novembre (Inscripcions fins al 21 d’octubre aquí)

Dinars al Poblenou: diumenge 20 de novembre (Inscripcions fins al 4 de novembre, aquí )

Les persones que vulguin ser acompanyants hauran d’assistir a una formació sobre interculturalitat, s’encarregaran de fer el primer contacte entre les famílies i documentaran els àpats amb fotografies i escrits.

Difoneu el projecte

L’èxit de “La família del costat” recau en les aliances que SOS Racisme ha anat teixint amb les entitats de barri i en el seu compromís. Si no pertanys a cap d’aquests dos barris però t’interessa el projecte, pots ajudar-nos a fer difusió compartint les publicacions del Facebook de la Familia del costat sota el hashtag #familiadelcostat.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08