Bisbe italià: "les cambres de gas van servir per desinfectar"

 Un bisbe integrista afegeix polèmica a la rehabilitació al Vaticà del bisbe lefebvrista Richard Williamson amb unes afirmacions revisionistes el dijous passat 29 de gener en una entrevista al diari La Tribuna.

Que les cambres de gas "no van ser construïdes per matar", o que les xifres de l'Holocaust "son una  exageració" son algunes de les perles que trobem a l'entrevista de Floriano Abrahamowicz.El bisbe, responsable de la comunitat integrista catòlica de la Fraternitat Sant Pius X del Nord-Est d'Itàlia, va declarar en l'entrevista "Sé que les cambres de gas van existir almenys per desinfectar, però no sabria dir si van causar morts o no perquè no he aprofundit en la qüestió". 

A més d'insistir en que els jueus "exasperen en lloc d'honrar les víctimes de l'Holocaust" , Abrahamowicz va afegir que "si monsenyor Williamson hagués negat el genocidi d'1,2 mil·lions d'armenis per part dels turcs, els diaris no parlarien com ara". Va puntualitzar, utilitzant com a justificació les seves arrels jueves, que "es realment impossible per un catòlic ser antisemita" i que tota aquesta polèmica es corresponia a una "maniobra contra el Vaticà"

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias