BRUTAL AGRESSIó RACISTA A UN PARTIT DE FUTBOL FINALITZA AMB 10 HOSPITALITZATS

"Comenzaron con insultos racistas, escupitajos y patadas, siguieron con agresiones a palo y terminaron con siete jugadores y directivos de uno de los equipos en el hospital" (El País, 12 de gener del 2009)

 El dissabte 10 de gener, en un partit de futbol de Tercera Territorial s'enfrontaven el Club Rosario Central de Catalunya, format per jugadors de 7 nacionalitats, i el Bada Bing, equip format per jugadors amb vincles amb els Boixos Nois i que ja els hi ha anul·lat 4 partits aquesta lliga (de 14 disputats) pels incidents ocasionats.

El club de Rosario va sol·licitar a la Federació Catalana de Futbol la presència dels Mossos d'Esquadra i d'un observador de la federació durant el partit, com a mesures de seguretat. Però la presencia dels Mossos no es va fer efectiva.

Podeu llegir les noticies publicades a la premsa d'avui:

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Agresion/racista/Tercera/Territorial/catalana/elpepidep/20090112elpepidep_22/Tes

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Rosario/acusa/Mossos/inaccion/agresiones/racistas/elpepudep/20090112elpepudep_4/Tes?print=1

http://www.cadenaser.com/deportes/articulo/investiga-agresion-racista-boixos-nois/csrcsrpor/20090112csrcsrdep_5/Tes

 

I els comunicats publicats per diverses associacions:

 

Comunicat del Club Atlético Rosario Central: http://www.centralcatalunya.com/

 

Comunicat de SOS Racisme-Catalunya i Fedelatina: https://www.sosracisme.org/accions/comunicat.php

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat