Col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i SOS Racisme

SOS Racisme i l’Ajuntament de Sabadell col·laboraran en l’atenció a les víctimes d’agressions i discriminacions racistes i en l’anàlisi de la incidència d’aquest fenomen a la ciutat. L’Ajuntament i l’entitat han signat avui un conveni de col·laboració per sumar esforços a l’hora de combatre aquest tipus de comportaments.
L’acció s’emmarca entre les activitats que l’Ajuntament de Sabadell du a terme per prevenir aquestes agressions. El conveni té una vigència d’un any i preveu la creació d’una comissió de seguiment per avaluar les tasques que es portin a terme.
La col·laboració entre totes dues parts es desenvoluparà en tres línies d’acció. En primer lloc, l’Ajuntament i SOS Racisme sumaran esforços en el tractament dels casos d’agressions i discriminacions racistes que es produeixin a la ciutat per part de grups d’extrema dreta.
En segon terme, la col·laboració s’estendrà a l’estudi de les característiques i la incidència d’aquest fenomen a la ciutat de Sabadell. Aquesta anàlisi es durà a terme mitjançant l’intercanvi d’informació entre l’Ajuntament i aquesta entitat. En tercer lloc, totes dues parts es comprometen a cooperar en l’atenció a les víctimes de les agressions de grups d’extrema dreta.
El conveni estableix que l’entitat SOS Racisme assessorarà i formarà els tècnics de l’Ajuntament en matèria d’atenció a les víctimes. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a facilitar documentació i informació de què disposa a l’entitat.
Les dues institucions estenen la seva acció a activitats de sensibilització claus per prevenir aquest fenomen. En aquest sentit, sumaran esforços en el foment dels valors democràtics i convivència pacífica, solidaritat, tolerància i respecte als drets fonamentals de les persones.
SOS Racisme Catalunya
9 juny 2005

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SensiSOSWEb1 (1)
photo_6026273325052969604_y
BannerWebRecopNoticias