Concentració per la massacre de Melilla

El dilluns 24 de juny es compleixen dos anys d’impunitat des de la massacre a Melilla, dels crims, violència policial i desaparicions forçades perpetrades per l’Estat espanyol i l’Estat marroquí. 

Almenys 37 germans migrants i refugiats van ser assassinats per les forces de seguretat del Marroc i Espanya. Es van disparar gasos i bales de goma des d’ambdós costats del pas fronterer. Centenars de cossos de germans negres apallissats van ser abandonats sense assistència.

El Govern “més progressista de la història” va felicitar les actuacions dels cossos de seguretat i el principal responsable Grande-Marlaska segueix a càrrec del Ministeri d’Interior. A Barcelona ens concentrem per a exigir justícia i la fi de la impunitat.

Data: Dilluns 24 de juny 18.30 h

Localització: Plaça de Correus (Via Laietana)

#MassacreMelilla #2AnysdImpunitat #NoOblidem


El lunes 24 de junio se cumplen dos años de impunidad desde la masacre en Melilla, y  sobre los crímenes, violencia policial y desapariciones forzadas, perpetradas por el Estado español y el Estado marroquí. 

Al menos 37 hermanos migrantes y refugiados fueron asesinados por las fuerzas de seguridad de Marruecos y España. Se dispararon gases y balas de goma desde ambos lados del paso fronterizo. Cientos de cuerpos de hermanos negros apalizados fueron abandonados sin asistencia.

El Gobierno más progresista de la historia felicitó las actuaciones y el principal responsable Grande-Marlaska continua a cargo del Ministerio de Interior. En Barcelona nos concentramos para exigir justicia y el fin de la impunidad.

Fecha: Lunes 24 de junio 18.30 h

Localización: Plaza de Correos (Vía Laietana)

#MasacreMelilla #2AñosDeImpunidad #NoOlvidamos

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa
ArticleJosep_Vinicius (1)