Condemnem la violència contra el poble català. Ens sumem a l’aturada general

Des de SOS Racisme Catalunya condemnem enèrgicament la repressió i la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat per impedir l’exercici del dret de llibertat d’expressió i de vot a Catalunya ahir, diumenge 1 d’octubre.

Considerem que l’actuació policial va ser desmesurada, injustificable i inadmissible. I representa una violació dels drets civils i polítcs i un atac a la convivència de la societat catalana.

Per aquest motiu i en solidaritat a les prop de 900 persones ferides durant els fets d’ahir, com a entitat de defensa de drets humans, ens sumem a l’aturada de país convocada per demà dia 3 d’octubre per entitats sindicals, socials i polítiques. Per tant, demà la nostra oficina romandrà tancada tot el dia. I els propers dies pararem especial atenció a les novetats i mobilitzacions relacionades amb la defensa i les reivindicacions de drets.

Recordem que SOS Racisme estem adherides a les plataformes cíviques #SomDefensores i Taula per la Democràcia, impulsades en resposta a l’increment de violència institucional patida a Catalunya contra la convocatòria del referèndum.

 

Consell de SOS Racisme Catalunya

Dilluns, 2 d’octubre 2017

Violència policial l'1 d'octubre. Autoria: Susana Vera.

Violència policial l’1 d’octubre. Autoria: Susana Vera.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Log in with your credentials

Forgot your details?