Condemnem l'agressió racista de Castellar del Vallès

SOS Racisme condemnem la brutal agressió racista per part de dos neonazis a un ciutadà d’origen guineà a Castellar del Vallès.
La violència skin és una de les manifestacions més violentes de racisme que tenim a la nostra societat i l’eradicació d’aquestes pràctiques ha de ser una de les prioritats de tots i totes. Cal desmantellar les formacions d’extrema dreta, augmentar els dispositius policials i aplicar els articles del Codi Penal que condemnem aquest tipus d’actuacions a la vegada que cal fer una tasca de prevenció basada en impulsar el respecte als Drets Humans i els valors democràtics des de tots els àmbits, fonamentalment des de l’educatiu per evitar que els joves es sumin aquest tipus de grups.
Tornem a recordar que darrera de la majoria d’aquestes accions individuals s’amaguen grups organitzats d’extrema dreta que difonen la seva ideologia aprofitant les noves tecnologies. A la vegada alertem de que cada cop de forma més freqüent abandonen la seva estètica característica per evitar ser identificats i associats a aquests moviments.
Des de SOS Racisme donem suport a la Plataforma Ciutadana “Castellar contra el feixisme” i a l’Ajuntament del municipi i oferim la nostra Oficina d’Informació i Denúncies a la víctima que esperem es recuperi el més aviat possible de les lesions sofertes.
SOS Racisme Catalunya
Barcelona 10 abril 2006

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18