#DOCUMENTACIÓ: El documental “El racisme mata” ja està on-line

El documental «El racisme mata. Les múltiples cares del racisme institucional» ja està disponible als nostres canals de Youtube! Aquest audiovisual analitza les consequències del racisme a partir de reflexions i vivències. L’objectiu de l’audiovisual és impulsar la construcció d’una realitat alternativa, més justa, a partir de la reflexió i el debat.

«El racisme mata» s’articula en tres blocs contenidor: els CIE, la política migratòria i els murs. I construeix el discurs sumant aportacions de persones referents en la lluita pels drets humans, com Cristina Fernàndez, de l’OSPDH, Alícia Rodríguez del SAiD i Alba Cuevas de SOS Racisme, Norma Falconi, de Papers i Drets x Tothom o Rafael Ribó, Síndic de Greuges; amb material de recerca i seguiment de les darreres mobilitzacions i fites de la lluita social.
Un projecte realitzat gràcies a les aportacions solidàries
L’audiovisual s’ha pogut realitzar gràcies a les persones que van col·laborar econòmicament al projecte de crowfunding a Verkami “En campanya electoral, no tot s’hi val (i fora de campanya tampoc)“.
A totes elles, els hi agraïm la seva confiança.

 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

WebLleiRacista
EntrevistaCheikhPublico