#DOCUMENTACIÓ: L’estat del racisme a Catalunya. Informe 2013

En el Dia Internacional per l’eradicació del racisme i la xenofòbia, presentem la cinquena edició de l’informe “L’estat del racisme a Catalunya“. En aquest document, fem una radiografia de la situació durant el 2013: analitzem la realitat política i social vers les discriminacions, la igualtat de drets i oportunitats; acompanyem l’anàlisi amb articles d’opinió de persones expertes en les matèries que ens ajuden a profunditzar, i ho acompanyem de les conclusions extretes dels casos gestionats des del Servei d’Atenció i Denúncia (SAiD) durant el 2013, el que ens permet mantenir el pols a les conseqüències diàries de discriminacions racistes i xenòfobes.

Us podeu descarregar l’informe complert (pdf), els annexes amb la memòria del SAiD (anàlisi de dades i relat de casos) i el perfil de les víctimes (pdf); i el resum de les principals conclusions recollides al dossier de premsa (pdf).
INFORME: L’ESTAT DEL RACISME A CATALUNYA. 2013

ANNEXES: MEMÒRIA DEL SAID 2013

DOSSIER DE PREMSA

Enguany, hem volgut exemplificar les conseqüències del racisme i la xenofòbia a la vida de moltes persones, mitjançant un dels casos atesos durant el passat 2013. Podeu sentir el relat del cas en el següent vídeo:

RelatCas Informe2013 from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa
ArticleJosep_Vinicius (1)