#ACTIVITAT: Estrena documental “El racisme mata”

El racisme present a les fronteres, a les lleis, a la societat… acaba amb els somnis de moltes persones, amb els seus drets, amb els valors de la societat i, malauradament, acaba amb la vida.
Comencem l’any (14/gener) amb l’estrena del documental «El racisme mata», en el que analitzem les conseqüències del racisme institucional a partir de reflexions i experiències, per tal d’ajudar en la construcció d’una realitat alternativa més justa.

El documental «El racisme mata. Les múltiples cares del racisme institucional» s’articula en tres blocs contenidor: els CIE, la política migratòria i els murs. I construeix el discurs sumant aportacions de persones referents en la lluita pels drets humans, com Cristina Fernàndez, de l’OSPDH, Alícia Rodríguez del SAiD i Alba Cuevas de SOS Racisme, Norma Falconi, de Papers i Drets x Tothom o Rafael Ribó, Síndic de Greuges; amb material de recerca i seguiment de les darreres mobilitzacions i fites de la lluita social.
Estrena del documental
El proper 14 de gener a les 18.30h projectarem per primera vegada en públic el documental. Ens acolliran les companyes de l’Espai Contrabandos de El Raval.

  • DIjous 14 de gener 2016
  • 18.30h
  • Espai Contrabandos: c/ Junta de Comerç, 20 El Raval, Barcelona (mapa)
  • Entrada gratuïta, aforament limitat

Esperem que ens acompanyin les persones que han col·laborat en l’el·laboració del documental i s’han prestat a fer les entrevistes. Després del visionat, ens agradarà recollir les aportacions del públic assistent.
Apunteu-vos i feu difusió de l’esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/957092944339481/
Un projecte realitzat gràcies a les aportacions solidàries
L’audiovisual s’ha pogut realitzar gràcies a les persones que van col·laborar econòmicament al projecte de crowfunding a Verkami “En campanya electoral, no tot s’hi val (i fora de campanya tampoc)“.
A totes elles, els hi agraïm la seva confiança.
Activitat dins la campanya “Tancarem el CIE”
151204 CIE mai més LOGO aaL’estrena del documental s’enmarca dins les accions de la campanya “Tancarem el CIE“, a la que convoquem a una gran mobilització el 30 de gener, durant la qual es celebrarà un Judici Popular al CIE de Barcelona.
Perquè no torni a obrir mai més, necessitem el teu suport.

Us esperem el 14 de gener a l’Espai Contrabandos i el 30 de gener davant el CIE de Barcelona.

 
El racisme mata_cartellNOU
 
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa