Et convidem a fer un té i a parlar de l’ús racista del llenguatge

El mes de març acollim la TERTÚLIA MENSUAL «FEM UN TE?». Una activitat organitzada per Institut Diversitas amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors per tal de continuar coneixent entitats, i compartir experiències i coneixements durant un interessant debat. En aquesta ocasió, amb motiu del dia per l’eliminació de la discriminació racial, el tema de conversa serà «l’ús racista del llenguatje en l’àmbit del comerç».
SOS Racisme fem d’amfitriones d’aquesta edició de l’activitat: us convidem a fer el té a la nostra seu, a Rambla Santa Mònica 10 (1er pis) de Barcelona. La tertúlia serà dijous 22 de març de 18 a 20h i comptarem també amb la participació d’en Javed Ilyas, president de l’Associació de Treballadors Paquistanesos de Catalunya, amb la  Joanna Ye, presidenta de l’Associació Amanecer, la Beatriu Guarro, presidenta de SOS Racisme i altres representants d’associacions de comerciants d’origen asiàtic.
Et recomanem la lectura de l’article «Cada vez que dices “voy al chino” o “voy al Paqui” estás siendo racista», que servirà d’introducció al debat.

Trobareu tota la informació al cartell adjunt. Animeu-vos i confirmeu assistència a través del següent enllaç. Ens trobem el dijous dia 22 de març a les 18h.
Us esperem!!!
CartellFemunTé_220318

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa