Informe 2019 sobre l’estat del racisme a Catalunya

Des de SOS Racisme Catalunya presentem, un any més, l’informe, INVisibles: l’estat del racisme a Catalunya. Aquest document únic a Catalunya recull l’estudi dels casos de racisme atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme (SAiD) i té com a finalitat fer una fotografia de la forma com es manifesta el racisme al país i denunciar aquesta vulneració de drets humans, tot assenyalant, de manera específica, la deixadesa per part de les administracions públiques. La d’enguany, que recull dades de 2019, és la 11 a edició.

 

El nostre objectiu és que l’informe, com a eina de denuncia, de sensibilització i recull de propostes de polítiques públiques, arribi al màxim públic possible. Per aquest motiu publiquem l’informe en versió digital descarregable.
Però també és important explicar que comprar l’informe és una manera de contribuir a que aquest material es pugui continuar fent de manera autònoma i sense finançament de cap institució.
 


Portada informe2019
Descarrega l’informe:

INFORME 2019: InVisibles. L’estat del racisme a Catalunya (pdf)

Dossier de premsa Informe 2019 (pdf)
 
On comprar l’informe:
Preu de l’informe: 8€
Espais de venda durant tot l’any:
Seu de SOS Racisme Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10 1a planta. 08002 Barcelona) i el Espai Contrabandos (Carrer Junta de Comerç, 20 El Raval – Barcelona)
 
 
 
 

 
El contingut (excepte les fotografies que són cedides) es distribueix sota llicencia Creative Commons: es pot compartir mencionant l’autoria, sense modificar el contingut i sense objectiu d’obtenir rèdit econòmic. El llibre ha estat editat i imprés per Pol·len Edicions.
Que tingueu una bona lectura!
 

Informe2019 InVisibles by Público.es on Scribd

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023