#ACTIVITAT: Interculturalitat, aquí i ara

El proper 20 de desembre del 2012 es celebrarà els Diàlegs Antiracistes amb la finalitat d’abordar Interculturalitat, aquí i ara. Es durà a terme a la Sala Polivalent de l’Espai Avinyó, a les 19h (c. d’Avinyó 52 Barcelona).
La interculturalitat no és un repte futur ni una novetat, és un fet. I un exemple d’això el tenim a la ciutat de Barcelona.
En aquesta edició dels Diàlegs Antiracistes volem aprofundir sobre com estem construint una ciutat diversa i cohesionada – o com volem fer-ho-, analitzant els pros i els contres del que s’ha fet fins ara, i projectant reptes futurs.
És per això que la següent taula rodona estarà formada amb la presència d’un seguit de persones que tractaran la Interculturalitat, aquí i ara facilitant  una sèrie d’eines que ens ajudaran a analitzar i crear debat sobre la construcció de la societat que volem.
Ponents:

  • Ramon Sanahuja, és Director d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Pilar Medina-Bravo, Doctora en Psicologia per la UB i Professora de “Comunicació Intercultural” a la UPF.
  • Josep Fornés, Antropòleg, Director del Museu Etnològic de Barcelona i Membre Assessor del Consell de SOS Racisme. (Llegiu el seu article “Catalunya: un nou estat inclusiu en l’Europa dels pobles?“)

Un cop finalitzada l’exposició de cada ponent s’obrirà a un espai de debat on totes les parts tindran la oportunitat de dialogar entre elles.
L’assistència és totalment lliure i gratuïta per a tothom, però per raons d’aforament us agrairem que confirmeu l’assistència al 93. 301.05.97 o bé, per email comunicacio@sosracisme.org

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?