#CONVOCATÒRIA: Judici Popular al CIE, 30 de gener

Convocatòria de la campanya Tancarem el CIE per a una gran mobilització el 30 de gener al CIE de la Zona Franca: Judici Popular al CIE.
Des del darrer mes de novembre el CIE està tancat per obres i estem disposades a que no torni a obrir, fent d’aquestes obres una escletxa que ens permeti viure en una ciutat que garanteix la lliure circulació de totes les persones. El tancament del CIE, doncs, serà l’inici d’un camí irreversible per aconseguir fer de Barcelona una ciutat hospitalària i sense fronteres.
Tanmateix, som conscients que durant tot aquest temps que duri el tancament, a Catalunya es continuarà privant de llibertat a través d’altres mecanismes com són les deportacions exprés i les batudes racistes. És per això que no solament demanem el tancament definitiu del CIE de Zona Franca i de totes aquestes presons de la vergonya sinó que també exigim que cessin les batudes i les deportacions, mecanismes que formen part d’una política migratòria racista i vulneradora dels drets humans.
Per això, cridem a la mobilització, a omplir els carrers de dignitat per rebutjar el racisme institucional i les fronteres quotidianes. El 30 de gener farem una gran mobilització al CIE, en què es realitzarà un judici popular al CIE per tal de condemnar-lo a formar part del passat. Necessitem ser moltes a fi que aquesta jornada sigui el batzac final per a que el CIE no torni a obrir.
Podeu participar acudint a les assemblees obertes de cara a preparar l’acte o donant suport als altres actes que s’organitzin. Trobareu tota la informació a la web tancaremelcie.cat
Amb el racisme, prou contemplacions. Prou CIE, prou batudes i prou deportacions!
Us hi esperem!
#CIEmaimés
Esdeveniment al Facebook: apunta’t i ajuda a difondre: https://www.facebook.com/events/1220476681300308/
Judici Popular al CIE 30 de gener

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa