La BBC convida a un líder d

Nick GriffinLa primera empresa de televisió i ràdio del Regne Unit, BBC, es troba davant d’una possible demanda per convidar al líder de l’ultradretà Partit Nacional Britànic (PNB), Nick Griffin, per a que participi en un programa de debat de l’emissora, Question Time. 

 

El demandant, secretari de l’Estat per Gales, Peter Hain, va avisar el dilluns passat a la cadena de la possible demanda legal i va suggerir al director de la BBC, Mark Thompson, que la seva actuació és “irracional i il•legal”. Amb això es referia al fet que el PNB havia rebut una demanda emesa per la Comissió per a la Igualtat i els Drets Humans perquè es creu que el partit incompleix la Llei de Relacions Racials, degut a que els negres i asiàtics no poden formar part del grup parlamentari.

El director general de la BBC ha respost a tot això en una carta publicada ahir; Thomson afirma que el PNB segueix operant cada dia després de la demanda de la Comissió i que els seus representants segueixen presents en els consells i Parlament Europeu. Per aquest motiu, segons el director, la BBC té l’obligació d’examinar i demanar explicacions a tots els representants electes i fer-ho amb total parcialitat.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat