L

Juan EncisoL’alcalde del poble d’Almería des de 1991, El ejido, és famós per les seves declaracions racistes i per vincular la immigració amb la delinqüència es troba en ple procés judicial, acusat de malversar 150 milions de diner públic.

 

Empresari amb interessos en la construcció, Enciso és autor d’unes de les frases més bel·ligerants amb la immigració provinents d’un representant públic d’Espanya, com “"Llegan en patera, sin nada y acompañados del traficante de  turno".

SOS RACISME ja porta molt anys denunciant en les memòries anuals situacions irregulars a Almeria. Per exemple, quan l’alcalde va ordenar al 1995 el desallotjament de 85 immigrants que vivien a un pis de 200 metres quadrats al barri de San Agustín perquè tenia por de que aquesta situació desencadenés la còlera o l’hepatitis. Un altre cas molt clar, va ser quan al març del 1999 l’alcalde va tornar a ordenar el desallotjament d’un magatzem en el que hi vivien 22 immigrants des de feia anys i el desallotjament es va dur a terme quan els ells  estaven a l’hivernacle i les seves pertinències es van quedar al carrer. Després d’aquest fet, l’Ajuntament no els va proporcionar cap vivenda. 

 

Al 2005 va se expulsat del PP per comportaments com aquests i va coquetejar amb el GIL i va acabar fundant el PAL, un partit “municipalista” que té com a lema fundacional “Tu pueblo, en buenas manos”.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18