Mapeja

Fes visible l’antiracisme per enfortir-lo i assenyala el racisme per combatre’l.
En el mapa de la Catalunya antiracista volem marcar, per una banda, aquells punts de racisme existents al nostre país, com pot ser una pintada feixista al carrer, una llibreria neonazi, la seu d’un partit xenòfob, la discoteca on apliquen un dret d’admissió racista o el col.legi on no admeten alumnes d’origen estranger, per exemple.
I per una altra banda, destacar les accions antiracistes, com poden ser les entitats de defensa dels Drets Humans, els llocs on es duen a terme activitats antiracistes, projectes que promouen la convivencia, municipis que aposten per polítiques inclusives, etc.
Però això només és possible amb la participació de tots i totes.
Esperem les vostres localitzacions: només heu d’omplir el formulari de sota i nosaltres afegirem la vostra participació. Animeu-vos a col.laborar en la lluita contra el racisme!!
[google-map-v3 width=”690″ height=”600″ zoom=”7″ maptype=”ROADMAP” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”ca” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” kml=”http://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&hl=ca&source=embed&msa=0&output=kml&msid=201020404106638697781.00047f17a2349e705a6cf” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”true” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Mostra Mapeja l’antiracisme en un mapa més gran

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat