Més enllà del 21D – Debat organitzat per La Jornada

La plataforma “Vot x tothom” participem a un debat organitzat pel diari La Jornada, al voltant dels comicis del proper 21 de desembre, juntament amb altres moviments socials i partits d’esquerres.

La companya Sílvia Granato, advocada i membre de la plataforma pel dret a vot de les persones migrades, participarà al debat inicial, que començarà a les 18h. Compartirà taula amb Anaïs Franquesa, advocada d’Irídia; Aura Ruano, de No Callarem; Belén Tascón, presidenta de la FAPAC; Homera Rosetti, periodista experta en salut i treball; Rosa Pahissa, de la PAH de Sabadell i una representat de la Plataforma pel Dret a Vot de les Persones Estrangeres.

A les 20h es posarà a debat el futur polític de Catalunya entre els tres partits de les esquerres: Catalunya en Comú Podem (Josep Nuet); la CUP (Maria Ballester) i Esquerra Republicana de Catalunya.

L’acte obrirà portes a les 17.45h i té previst acabar-se a les 21.30h. Se celebrarà al Lluïsos Teatre (plaça del Nord, 7-10, Barcelona) amb entrada gratuïta. Hi haurà torn obert de paraules del públic.

Més informació.

Debat electoral 21D La Jornada

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

WebLleiRacista
EntrevistaCheikhPublico